Vad ska man hitta på en regnig lördag?

Jahapp, regnet har öst ner större delen av dagen. Och när det är uppehåll så är marken plaskvåt och snart står regnet i backen igen. Egentligen är detta inte ett klagaomål då jag anser att det är bara att klä sig rätt så kan man vara ute jämt...

Men idag överraskade vi barnen och drog iväg till grannstaden där det ganska nyligen öppnat en jättestor godisaffär med kanonbra sortiment. Tänkte att det vore himelriket för barnen att få gå runt där och själv välja ur alla skålarna... och gissa om det blev poppis!! Ögonen var stora som tennisbollar när vi koma dit. Vil kallade affären för godislandet bara för att det fanns så himla mycket godis att välja på.

Just nu sitter de små och kikar på Lilla Sjöjungfrun och äter sitt godis. Storkillen är i väg på kalas och efter det skulle han vidare hem till en kompis och leka lite till :)

I morrn söndag ska vi absolut inte missa att gå iväg och rösta. Hoppas så många som möjligt gör det. Tänk att vi alla har något att säga till om i detta land. Vi ska verkligen uppskatta att vi lever i ett demokratisk samhälle! Så RÖSTA RÖSTA RÖSTA i morrn :)

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0